Beste buurtgenoten,

De ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus volgen elkaar snel op. ‘Alleen samen krijgen we corona onder controle’, is ook de centrale boodschap vanuit de overheid.

Ook bij LGS-Driebergen is de impact ontzettend groot. We begrijpen allemaal de toenemende zorgen over je familielid, je vriend of vriendin of je collega. Dit zijn heftige tijden voor ons allemaal.

Het corona-virus is een risico voor iedereen, in het bijzonder voor kwetsbare mensen. Wij hebben besloten de werkzaamheden tijdelijk te stoppen, in ieder geval tot en met 10 juni 2020.

Wij zijn tot dit besluit gekomen omdat wij ons verantwoordelijk voelen voor de veiligheid en gezondheid van onze deelnemers en onszelf, en de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom het coronavirus bij BuurtWelzijn-LGS-Driebergen? Kijk dan regelmatig op deze pagina: www.buurtwelzijnlgs.nl. Op veel algemene vragen over het coronavirus vind je antwoorden op de website van het RIVM.

Wij doen, net als de rest van Nederland, wat nu nodig is.
Pas goed op uzelf en elkaar!