LGSD is de overkoepelende naam voor alles wat ik , Erwin Donkervoort, doe in mijn buurt. Ik ben geboren en getogen in Driebergen en inmiddels ruim 25 jaar woonachtig in de Groenhoek. In 2014 ben ik de buurtmoestuin Groentehoek en mijn eigenbedrijf LGS-Driebergen (Lange Groen Service) gestart. Een onderneming die dagbesteding biedt aan mensen met een sociale kwetsbaarheid.

Professionele begeleiders en vrijwilligers helpen om de vaardigheden te ontwikkelen die binnen ieders mogelijkheden liggen. Een unieke kleinschalige dagbesteding in het groenonderhoud in de wijk Groenhoek-Langedreef. Samen met het creatieve atelier vormen wij Dagbesteding-Driebergen.

Buurtbewoners kunnen bij ons terecht voor kleine klussen in en om het huis, zoals schilderij ophangen, helpen met een kast in elkaar zetten, bladeren opruimen, tuinonderhoud, terras reinigen met hogedrukspuit, hekje of poort maken en voor kleine fiets reparaties.

Verder doen we klussen voor de woningcorporatie Heuvelrug Wonen en de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Wij onderhouden op vrijwillige basis ruim 2500 m2 groenstroken in de wijk. Het onderhouden van de buurtmoestuin, inzamelen van het zwerfafval, legen van de prullenbakken en het beheer van het wijkgebouw behoren ook tot onze taken.

Ik ben tevens intermediair van het Jeugdfonds en kan een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Heeft u te weinig inkomsten om uw kind op dansles of zwemles te doen? Neem dan contact met ons op.